Nieuwe multimerkenambitie van WONDERGROUP

Nieuwe multimerkenambitie van WONDERGROUP

In het kader van zijn missie om een vlotte en duurzame mobiliteit voor iedereen na te streven ontplooit D'Ieteren, via zijn dochteronderneming WONDERGROUP, een ecosysteem van meerdere merken in drie specifieke domeinen:

 

  • tweedehandswagens onder het label MyWay en WONDERAUTO
  • mechanisch onderhoud en herstellingen onder het label WONDERSERVICE
  • carrosserie onder het label WONDERCAR

 

Deze multimerkenstrategie heeft tot doel de ontwikkeling van WONDERGROUP te ondersteunen en er een belangrijke speler van te maken op het vlak van remarketing en herstellingen in België.

Om zijn ontwikkeling op het gebied van tweedehandsauto's te ondersteunen heeft WONDERGROUP zopas de onderneming Autralis overgenomen, die gespecialiseerd is in digitale tools voor autobedrijven en verhuur- en distributiebedrijven.

Dit ecosysteem wordt parallel aan de importactiviteiten van D'Ieteren en de distributie van de merken van de Volkswagen-groep ontwikkeld via een officieel franchise netwerk dat over heel België is verspreid.

WONDERGROUP wil zijn diensten aanbieden voor alle automerken in België, door een digitale aanpak te combineren met een netwerk van franchisenemers. 

WONDERGROUP wil voor al zijn klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen en een referentiespeler worden, zowel op de markt van tweedehandswagens als op die van de naverkoop.

 

Contact:  Claude Willaert, CEO WONDERGROUP  Claude Willaert - claude.willaert@wondergroup.orgJean-Marc Ponteville, Public Relations D’Ieteren jean-marc.ponteville@dieteren.be 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium