Wondercar neemt de carrosserie De Smet in Drogenbos over

Wondercar neemt de carrosserie De Smet in Drogenbos over

Carrosserie De Smet is een familie bedrijf dat opgericht is in 1974 en dat dit jaar haar 50ste verjaardag viert. ​ Sinds 2007 bevindt het bedrijf zich in de nieuwe gebouwen te Drogenbos. ​ Jaarlijks worden er 2.200 voertuigen (personenwagens) en 240 vrachtwagens (>3,5T) ​ hersteld. en dit via een team van 14 medewerkers.

Het is voor Wondercar een eer om het roer over te kunnen nemen en het werk dat het team van de carrosserie De Smet heeft verwezenlijkt te kunnen voortzetten. Wondercar dankt van ganser harte de familie De Smet voor het geleverde werk en is tevreden ​ dat ook enkele familieleden de overstap mee maken onder de nieuwe vorm.

Deze ​ overname past perfect in de strategie van Wondercar om het aantal multimerk herstellingen uit te breiden in het Zuiden van Brussel. Wondercar bevestigt met deze nieuwe acquisitie opnieuw ​ haar rol als één van de ​ leidende multi merk carrosserie netwerken in België.

 

Wondercar is het officiële ​ carrosserie netwerk van D’Ieteren dat in 2023 verantwoordelijk was voor meer dan 75.000 carrosserie herstellingen van alle merken. ​ Door gebruik te maken van SMART- en hoogwaardige traditionele hersteltechnieken, worden zowel privé- als professionele voertuigen op een kwalitatieve en kostenefficiënte manier hersteld, en dit via een nationaal netwerk van franchisenemers

 

Story image
Story image
Story image
Persbericht Wondercar overname carrosserie De Smet 1juli2024 NL.pdf 190 KB Persbericht Wondercar overname carrosserie De Smet 1juli2024 NL.docx 698 KB Communiqué de presse Wondercar reprise carrosserie De Smet 1 juillet 2024 FR.docx 639 KB Communiqué de presse Wondercar reprise carrosserie De Smet 1 juillet 2024 FR.pdf 190 KB

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium