WONDER ROBOT: EEN CAMPAGNE OP WIELTJES

WONDER ROBOT: EEN CAMPAGNE OP WIELTJES

Een nieuwe bewustmakingscampagne over verkeersveiligheid, geleid door Wondercar en gesteund door Vias Institute

Maandag 19 september 2022, Brussel - “Elke dag raken 10 kinderen gewond in ons verkeer.”[1] Wegens deze zorgwekkende statistiek sloegen Wondercar en VIAS de handen in elkaar om de kleinste weggebruikers bewuster te maken van verkeersveiligheid. Dat doen ze via een campagne rond Wonder Robot, die half september van start gaat. De superheld Wonder Robot zal daarbij ouders en leerkrachten helpen om kinderen te onderwijzen rond veilig gedrag in het verkeer.

“Omdat we bij Wondercar elke dag geconfronteerd worden met verschillende voertuigen die in verkeersongevallen betrokken waren, zijn we ons behoorlijk bewust van de noodzaak voor veiliger verkeer. Het leek ons nodig ons daarvoor te engageren,” verduidelijkt Géraldine Favresse, Marketing Manager van Wondercar. Daarom trok dit nationale netwerk van koetswerkherstellers een budget uit om een campagne te voeren rond verkeersveiligheid, gericht op zowel de kinderen als hun ouders.

Voor deze campagne creëerde Wondercar een echte held; Wonder Robot. Met een cape en masker als outfit, bestaat zijn missie erin om ‘de 'weggebruikertjes' te beschermen’. Hij is een sympathiek personage en een echte kindervriend, die hen zowel kan vermaken als opvoeden.

Zo zal Wonder Robot te zien zijn in een reeks verhalen rond veiligheid in het verkeer. Op zijn website en op zijn YouTube-kanaal vinden kinderen animatievideo's ​ waarin onze held van de weg en zijn vriendin Sarah samen aanleren hoe je veilig de weg oversteekt, hoe je zichtbaar bent op de fiets en nog zoveel meer. Verder kunnen kinderen op wonderrobot.be over verkeersveiligheid leren door te zingen met Wonder Robot of door de kleurenplaten om zelf in te kleuren te downloaden.

 

Om Wonder Robot beter te leren kennen, zie www.wonderrobot.be/nl of neem contact op met Géraldine Favresse (+32 489 33 64 99 of geraldine.favresse@wondercar.be).

 

1Vias Institute

Story image
Story image
Story image

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium