POPPY MOBILITY vierde enkele dagen geleden haar 4de verjaardag en 100.000 gebruikers

POPPY MOBILITY vierde enkele dagen geleden haar 4de verjaardag en 100.000 gebruikers

Poppy Mobility, de 100% Belgische start-up voor gedeelde mobiliteit, blies enkele dagen geleden haar 4de kaarsje uit. In 4 jaar tijd is Poppy niet gestopt met groeien en heeft het een vloot van gedeelde voertuigen opgebouwd die nu bestaat uit 700 auto’s en 550 elektrische kick scooters. Deze voertuigen zijn beschikbaar als free-floating in de steden Brussel, Mechelen en Antwerpen, evenals op de 3 luchthavens: Zaventem, Antwerpen en Charleroi. Poppy is de vrijheid om 24/7 te bewegen aan een ultra scherpe all-in prijs en in een grote zone opereert. Brandstof, parkeerkosten in de Poppy- zone, voertuigonderhoud en taksen zijn inbegrepen in de prijs! Het Poppy team zorgt voor alles.

 

MEER EN MEER AUTODEELERS

Autodelen groeit voortdurend en krijgt steeds meer nieuwe gebruikers. Er zijn een aantal interessante cijfers te overwegen.

Bijvoorbeeld een persoonlijke auto blijft 96% van de tijd geparkeerd en een gedeelde auto maakt meer dan 7 parkeerplaatsen vrij, als we dit soort dingen weten kunnen we begrijpen waarom car-sharing het potentieel heeft om nieuwe aanhangers aan te trekken. In een wereld die zich steeds meer zorgen maakt over het milieu, positioneert Poppy zich als een duurzame mobiliteitsoplossing. Met een gebruikersbasis dat sinds 2019 in omvang is verdubbeld en nu op meer dan 100.000 mensen staat, is Poppy een belangrijke speler geworden op het gebied van autodelen in België. Poppy heeft 5 modellen auto’s : Opel Corsa, VW Polo, Seat Ibiza, Seat Mii en Skoda e-Citigo. Aangezien sommige van deze voertuigen een aanzienlijke positieve marge hebben, blijft Poppy bloeien en groeien door nieuwe uitdagingen aan te gaan.aan te gaan.

 

EEN 100% ZELFGEMAAKTE APPLICATIE

In maart 2021, na enkele maanden werk, lanceerde het Poppy-team zijn eigen app. Dit gaf het team de volledige controle over het product om beter aan de behoeften van hun gebruikers te voldoen en de efficiëntie van hun activiteiten te verbeteren. Met een nieuwe app komen er natuurlijk nieuwe functies...

 

7 FUNCTIES OM HET GEBRUIK NOG GEMAKKELIJKER TE MAKEN

1. De mogelijkheid om prepaid creditspakketten rechtstreeks in de app te kopen

2. Bancontact als betaalmethode beschikbaar waardoor een kredietkaart niet meer een plicht is

3. De uitgebreide boeking. Het is nu mogelijk om tot 24 uur van tevoren een voertuig te reserveren tegen een meerprijs.

4. Functie om zorgeloos te tanken via de app waarbij u ook nog gratis credits bij krijgt

5. De helpknop die direct in de app toegankelijk is om vragen te beantwoorden

6. Het toevoegen van een foto aan het einde van de rit om verwarring te voorkomen

7. Verzekering plus voor maximaal comfort tijdens de ritten

 

POPPY VOOR BUSINESS

Een nieuwe functie is ook beschikbaar voor Poppy for Business. Het is nu mogelijk om direct op onze website een zakelijke account aan te maken. Sinds 2 jaar biedt Poppy een duurzame mobiliteitsoplossing voor bedrijven.

 

Voor Poppy wordt 2022 een druk jaar, en dat is nog maar het begin!

 

Contact : Sylvain Niset, CEO [email protected]

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium