POPPY MOBILITY breidt zijn werkingsgebied uit naar een vierde zone in België

POPPY MOBILITY breidt zijn werkingsgebied uit naar een vierde zone in België

Poppy Mobility, de 100% Belgische start-up voor gedeelde mobiliteit, blijft groeien en zich ontwikkelen in België. Poppy biedt nu zijn gedeelde mobiliteitsdienst aan in een nieuwe stad, Gent.

 

WELKOM GENT!

Het is al meer dan vier en een half jaar geleden dat Poppy werd gelanceerd in de stad Antwerpen. In enkele jaren tijd is Poppy uitgebreid naar de steden Brussel, Mechelen, de luchthavens van Zaventem, Charleroi en Antwerpen.

Vandaag breidt Poppy zich opnieuw uit in Oost-Vlaanderen, namelijk in de stad Gent. Meer dan 80 free-floating voertuigen zijn gepland voor de lancering, maar Poppy zal het daar niet bij laten.

 

POPPY MOBILITY, GEDEELDE MOBILITEIT VOOR IEDEREEN

Poppy mobility is een gedeelde mobiliteitstoepassing die selfservice deelauto’s en elektrische steps aanbiedt. Dit betekent dat er deelauto’s geparkeerd staan in de straten van Brussel, Antwerpen, Mechelen, Gent en dat u enkel het dichtstbijzijnde voertuig hoeft te selecteren en er naartoe te gaan om uw reis te beginnen.

Met een steeds groeiende vloot van milieuvriendelijke deelvoertuigen, waaronder nu meer dan 750 auto’s en 2000 elektrische steps, is Poppy een van de belangrijkste spelers in gedeelde mobiliteit in België. Dit is waarom Poppy doorgaat met uitbreiden in de stad Gent, die nu de gedeelde autodienst zal hosten.

 

ALL-INCLUSIVE PRIJS

Registreer gratis bij Poppy en ontvang 5€ gratis credits om de dienst uit te proberen.Met Poppy betaalt u per minuut wanneer u met een voertuig rijdt of pauzeert, of u kunt kiezen voor een dagpas voor nog meer vrijheid:

Dagpas > vanaf 65€/dag - maximaal 3 dagen

2 uur pas > 30€ voor 2 uur rijden - 50km inbegrepen

Zet uw auto af in de zone zonder parkeerkosten te betalen. Met Poppy is parkeren gratis. Ook brandstof tanken/bijvullen, onderhoud van de auto en belastingen zijn inbegrepen in de prijs! Het Poppy team zorgt voor alles.

Poppy geeft u de vrijheid om de meest geschikte mobiliteitsoplossing te kiezen voor elke reis. Download de app en krijg toegang tot meer dan 2.750 gedeelde voertuigen in de 4 grote Poppy zones. Uw app is uw sleutel. Betaal alleen wanneer u de dienst gebruikt. Het beste eraan? Werkt ook met Bancontact.

 

PIONIERSSTAD IN DUURZAME MOBILITEIT

De stad Gent, in 2018 door het Duitse Wuppertal Instituut uitgeroepen tot Belgisch kampioen duurzame mobiliteit dankzij haar mobiliteitsplan, talrijke fietsritten, de ontwikkeling van het openbaar vervoer alsook een nauwkeurig parkeerbeleid,wendt zich nu tot deelauto’s om haar vervoersaanbod te vervolledigen.

Autodelen is een alternatief voor het openbaar vervoer, maar kan ook complementair gebruikt worden met andere vervoermiddelen die de stad ter beschikking stelt.

Met de komst van deelauto’s in Gent kunnen gebruikers zich gemakkelijk door de stad verplaatsen, maar ook gemakkelijk de stad verlaten naar plaatsen die minder goed worden bediend door het openbaar vervoer.

Met 4 hoofdzones en 3 luchthavens, zal Poppy u steeds bijstaan op uw verplaatsingen. Reis naar de luchthaven of naar een zone van uw keuze met intercitytrips die u de mogelijkheid bieden uw reis te eindigen in een van de zones die door Poppy worden bediend ongeacht de zone waaruit deze komt.

De intercity ritten bieden vele mogelijkheden, niet te vergeten dat een gebruiker ook buiten deze zones kan reizen, dwars door België, zolang hij/zij het voertuig terugbrengt en de reis eindigt in een Poppy zone.

 

ANDERE UITBREIDINGSPLANNEN IN BELGIË

Gent zal niet de enige zijn die toetreedt tot de Poppy-gemeenschap. Daarom zet Poppy zijn groei verder en start een nieuwe stap in zijn ontwikkeling met de opening van een Waalse stad binnenkort. Wordt vervolgd...

 

Pers contact:

Sylvain Niset - CEO of Poppy Mobility - sylvain@poppy.be ​ +32 489 84 36 32

Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium