Officiële opening nieuwe Maserati concept store in Antwerpen

Officiële opening nieuwe Maserati concept store in Antwerpen

Maserati heeft een compleet nieuwe showroom in Antwerpen geopend, de tweede Maserati-showroom in de West Europe-regio die is ontworpen in lijn met de nieuwe corporate identity van het merk. Deze gelegenheid markeert een historisch moment voor Maserati, aangezien Maserati Centre Antwerp het resultaat is van een nauwe samenwerking met de gerenommeerde D’Ieteren Groep.

De gloednieuwe showroom in Wommelgem, waarin de kracht en het meesterschap van Maserati’s Italiaanse luxe-vakmanschap tot uitdrukking komt, combineert de verfijning van een sartoria – een kleermakersatelier – met de basics van een workshop, waardoor klanten hun creatieve passie de vrije loop kunnen laten om hun eigen gepersonaliseerde visie op de ultieme luxe sportwagen te verwezenlijken.

“We zijn erg blij om onze samenwerking aan te kondigen, waarmee een grote, sterke groep als D'Ieteren onze gedeelde ambitie onderstreept om te groeien in het luxesegment van de automarkt”, verklaart Julien Brunet, General Manager van Maserati West Europe. “Deze opening betekent een belangrijke stap in de actieve implementatie van ons nieuwe modellenoffensief. Na de lancering van onze Grecale SUV, gevolgd door de krachtige nieuwe GranTurismo, onze MC20 en MC20 Cielo, is dit opnieuw een zeer spannende tijd. De opening van deze showroom markeert een prachtig nieuw begin van een jaar dat grotendeels in het teken zal staan van de lancering van onze nieuwe, volledig elektrische Folgore-range.”

“We hebben voor de realisatie van deze zeer exclusieve en unieke showroom - met een kaliber dat je van D'Ieteren en het merk Maserati mag verwachten - nauw samengewerkt met het team van Maserati”, zegt Erik Michiels, Managing Director van Maserati Centre Antwerp. “We zijn trots op onze samenwerking en kijken ernaar uit om dit iconische en ambitieuze merk een push te geven in de strategische regio Antwerpen.”

 

2024: het jaar van Folgore


Een absolute primeur in de showroom is weggelegd voor de volledig elektrische GranTurismo Folgore, waarmee klanten van Maserati Centre Antwerp nu ook kunnen kennismaken. Binnenkort wordt het elektrische Maserati-gamma verder uitgebreid met de Grecale Folgore, die bij Maserati Centre Antwerp nu al besteld kan worden. Klanten krijgen tevens de gelegenheid om hun droomauto tot in het kleinste detail te personaliseren met behulp van Maserati's uitgebreide personalisatieprogramma Fuoriserie.

Naast de verkoop van nieuwe en pre-owned Maserati’s is Maserati Centre Antwerp voor klanten in de regio tevens het nieuwe adres voor hoogwaardige aftersalesdiensten, inclusief onderhoud en reparaties, om ervoor te zorgen dat eigenaren altijd kunnen genieten van de beste rijervaring en service die Maserati te bieden heeft.

Voor meer informatie over de nieuwe Maserati-vestiging in Antwerpen en het Maserati-gamma kunt u terecht op de officiële website www.maserati.com of neem contact op met de vestiging op het volgende adres:

 

Maserati Centre Antwerp
​Uilenbaan 196
​2160 Wommelgem
​+32 32024232

 

Story image
Story image
Story image
Story image

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium