Mobvious, de nieuwe Lab-Box start-up, biedt zijn hulp aan overwerkt ziekenhuispersoneel met gratis pendeldiensten voor hun auto-onderhoud

Mobvious, de nieuwe Lab-Box start-up, biedt zijn hulp aan overwerkt ziekenhuispersoneel met gratis pendeldiensten voor hun auto-onderhoud

Voor wie een drukke agenda heeft, kan de verplichte technische keuring, een laat onderhoud of een bandenwissel op een moment wanneer het net niet uitkomt, extra stress veroorzaken. En op dit moment, heeft niemand het drukker dan het verplegend personeel. Mobvious, een Brusselse start-up, biedt een dienst op maat om tijd te besparen.

 

Mobvious helpt overbelaste professionals en fleetmanagers met zijn team van chauffeurs. Zij brengen de auto's veilig naar de garage voor onderhoud of de verplichte technische keuring. Aangezien dit soort activiteiten meestal midden in een werkdag plaatsvindt, kan de planning ervan voor sommige werknemers een lastige zaak zijn.

"Daarom hebben we bij Mobvious besloten om iets te doen en gerichte hulp te bieden aan de medische sector", legt medeoprichter Kamal M'Rabet uit. "Ons verplegend personeel draagt een ongelooflijke verantwoordelijkheid tijdens deze Covid-19-crisis. Wij willen hun agenda verlichten door te zorgen voor pendeldiensten om hun voertuig te laten controleren of onderhouden. We willen dat gratis doen. De eigenaar van het voertuig betaalt alleen het onderhoud en nazicht. Op die manier hopen we dat we wat van de stress bij het verplegend personeel kunnen wegnemen in deze moeilijke tijden.”

 

Het aanbod van Mobvious

Mobvious biedt zijn pendeldiensten vanaf de eerste week van maart gratis aan ziekenhuizen aan, te beginnen met het Jules Bordet Instituut en UVC Brugmann in Brussel. "Wij kunnen die verplaatsingen gratis aanbieden dankzij de steun van onze investeerder, D'Ieteren. Wij zijn rechtstreeks contact aan het opnemen met andere ziekenhuizen, en belangstellenden kunnen hun gegevens op onze website laten registreren", legt M'Rabet uit. Een vertegenwoordiger neemt dan contact op om de details voor het ziekenhuis en zijn personeel te bespreken, om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

"Wanneer potentiële klanten zich op onze website registreren, nemen onze dispatchers contact met hen op om een tijd en plaats voor een afspraak overeen te komen, de klanten te informeren over de documenten die moeten worden voorbereid... En voor de verplichte technische keuring regelt de dispatcher ook de afspraak. Op die manier kunnen onze klanten hun hoofd wat leegmaken en tijd besparen", legt medeoprichter Karim Azmy uit.

Naast het huidige aanbod voor ziekenhuizen zijn de diensten van Mobvious in het hele land actief voor eigenaars van particuliere voertuigen, fleetmanagers, verkopers van tweedehandsauto's en iedereen die tijd wil besparen en zijn leven gemakkelijker wil maken. De tarieven van de diensten beginnen vanaf 79 €.

 

 

Over Mobvious

Mobvious is de nieuwste start-up van Lab-Box, de incubator van D'Ieteren voor innovatieve mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf helpt autobezitters, dealers van tweedehands auto's en fleetmanagers tijd te besparen door de praktische en administratieve aspecten van auto-onderhoud voor zijn rekening te nemen. Het team van professionele chauffeurs brengt de voertuigen naar de garage voor onderhoud, bandenwissel en de jaarlijkse technische keuring. Klanten met een drukke agenda kunnen zo kostbare tijd besparen.


Perscontact:
Kamal M’Rabet, medeoprichter
[email protected]

Contacteer ons
Kamal M'Rabet Mobvious medeoprichter
Kamal M'Rabet Mobvious medeoprichter
Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium