MyWay lanceert een nieuw platform om particulieren te helpen met een gerust hart een tweedehandswagen te kopen of te verkopen

MyWay lanceert een nieuw platform om particulieren te helpen met een gerust hart een tweedehandswagen te kopen of te verkopen

Trust & Deal is een nieuw platform gelanceerd door MyWay. Deze nieuwe dienst biedt particulieren de mogelijkheid zich te laten begeleiden bij de verkoop of de aankoop van een tweedehandswagen van de merken van de Volkswagen-groep en de transactie in alle gemoedsrust af te ronden, met een mechanische garantie, een aantrekkelijke advertentie en betalingszekerheid.

 

De markt voor tweedehandswagens is in volle ontwikkeling en verwacht wordt dat het aantal transacties tussen particulieren ten minste nog vele jaren stabiel zou moeten blijven. De verkoop of aankoop van een tweedehandswagen is echter niet altijd vrij van (onaangename) verrassingen, noch wat de staat, noch wat de betrouwbaarheid van de transactie betreft.

Om risico's te voorkomen, biedt MyWay Certified used cars particulieren nu de mogelijkheid om met professionele begeleiding een tweedehandswagen* van de merken Volkswagen, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen te verkopen en te kopen. De transactie vindt plaats via een nieuw platform genaamd Trust & Deal (www.trustanddeal.be).

Concreet neemt de verkoper via de applicatie contact op met de officiële concessiehouder van de merken Volkswagen, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen van zijn keuze. Vervolgens wordt het voertuig onderzocht en klaargemaakt voor de verplichte technische controle in het kader van een doorverkoop aan een particuliere klant (49 euro inclusief btw, exclusief eventuele vervanging van onderdelen of andere ingrepen). Indien er reparaties nodig zijn, zal het certificaat na voltooiing worden afgegeven. De koper zal dan kunnen genieten van een garantie (onderdelen en arbeid) die geldig is bij hetzelfde officiële netwerk van concessiehouders van het merk in België.

Het enige wat de verkoper hoeft te doen, is zich door het MyWay Trust & Deal-platform te laten leiden bij het maken en publiceren van zijn advertentie op zijn favoriete verkoopsites voor tweedehandswagens. Het logo en de garantie van MyWay Trust & Deal verschijnen op elke foto die hij neemt, waardoor het voertuig opvalt en de kans op een snelle verkoop tegen de beste prijs zo groot mogelijk wordt. Het aangegeven bedrag omvat ook een garantie van zes maanden voor de koper.

Wanneer een koper zich meldt, wordt hij of zij uitgenodigd om zich aan te melden op het MyWay Trust & Deal-platform om de transactie af te ronden na ondertekening van de gestandaardiseerde verkoopovereenkomst en inschrijving op het garantiecontract voor het voertuig. De betaling is volledig beveiligd en gebeurt via de applicatie bij de overhandiging van de sleutels. Bij het afsluiten van de verkoop wordt 249 euro (incl. btw) aan de verkoper aangerekend voor de beheerskosten.

 

Via dit platform wil MyWay een dienst aanbieden waarmee particulieren op een veilige en betrouwbare manier tweedehandswagens kunnen verkopen en kopen.

 

* Alleen voor Volkswagen, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen met maximaal 8 jaar en 150.000 km op de teller op het moment dat de sleutels aan de koper worden overhandigd.

 

 

 

 

Website: www.trustanddeal.be

Contact bij MyWay: Walter Van Schevensteen – Used Car Manager- Walter.van.Schevensteen@dieteren.be 

Contact bij D’Ieteren: Jean-Marc Ponteville – Press & Public Relations – jean-marc.ponteville@dieteren.be 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium