Een Stromer speed pedelec huren voor 1 jaar vanaf 150€ per maand (excl. BTW)? Dat kan dankzij de samenwerking tussen Joule, Stromer en Lucien

Een Stromer speed pedelec huren voor 1 jaar vanaf 150€ per maand (excl. BTW)? Dat kan dankzij de samenwerking tussen Joule, Stromer en Lucien

“Stromer Discovery Plan”

Joule, Stromer en Lucien slaan de handen in elkaar met deze unieke actie: Stromer Discovery Plan. Op deze manier krijgen bedrijven de mogelijkheid om een jaar lang aan uiterst interessante condities een speed pedelec van het merk Stromer te huren. Dé uitgelezen manier om kennis te maken met deze high end fiets.

Duurzaamheid staat intussen bij ons allen hoog op de agenda. Inzetten op duurzame mobiliteit hoort daarbij. Een bedrijfsfiets of salarisfiets sluit daar naadloos bij aan. Dat hebben ook Joule, Stromer en Lucien begrepen. Resultaat is een uniek partnerschap waar ondernemingen vanaf vandaag van kunnen profiteren.

Stromer, pionier op het vlak van speed pedelecs, combineert Zwitserse precisie met topkwaliteit en dito design. Joule is ​ specialist in fietsleasing voor bedrijven en overheden. Zij buigen zich over het financiële luik, het huurmodel en de administratieve ontzorging. Lucien staat in zijn fietsenwinkels paraat met de nodige vakkennis en service. Hier kan je dus terecht om deze fietsen te ontdekken, testen en te onderhouden.

Dit unieke ‘Start-to-Stromer’ aanbod is geldig voor professionals en bedrijven. En dat al vanaf €150 per maand (excl. btw) voor een Stromer ST1. Deze all-in prijs omvat het gebruik, gebruikelijk onderhoud, verzekering, inschrijving en bijstand. Via een volledig digitaal proces kan je online je fiets reserveren. Bezichtigen en testen kan ook al in de Lucien winkel. Levering van de Stromer speed pedelecs volgt vanaf september.

 

Conclusie: woon-werkverkeer met de fiets, dat is niet alleen goed voor het milieu. Je draagt ook bij aan je gezondheid en die van je werknemers. En dat hoeft niet duur of omslachtig te zijn. Samen zetten we verder in op de optimalisatie van onze stedelijke mobiliteit.

 

Maak kennis met Stromer Discovery Plan by Joule & Lucien:

https://stromer.joulebikes.be

 

Persbericht Stromer Discovery Plan vF NL.docx 71 KB Communique de presse Stromer Discovery Plan vF_FR.docx 70 KB

 

Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium