EDI Network waardeert de parkeerplaatsen van zijn klanten op door ze uit te rusten met laadpalen

EDI Network waardeert de parkeerplaatsen van zijn klanten op door ze uit te rusten met laadpalen

Een nieuw initiatief om de overgang naar elektrische mobiliteit te vergemakkelijken

Naast de activiteiten van EDI, gericht op het commercialiseren en installeren van laadpalen voor elektrische voertuigen bij particulieren en bedrijven, lanceert Lab Box nu EDI Network. Het gaat om een nieuwe oplaaddienst die voor iedereen toegankelijk is en die het herladen van elektrische voertuigen beoogt.

EDI Network verzorgt de financiering en installatie van laadpalen op parkeerterreinen alsook de facturatie aan de gebruikers van de geleverde kWh. De certificering, de betaaloplossingen en het onderhoud behoren ook tot het aanbod van EDI Network.

Op die manier streeft EDI Network ernaar het leven van bedrijven, commerciële ruimten, sportcentra, feestzalen, hotels en restaurants gemakkelijker te maken wanneer zij oplaadoplossingen aan hun klanten willen aanbieden zonder te moeten investeren in laadpalen en zonder het administratieve beheer.

We richten ons tot alle eigenaars van parkings die de aantrekkelijkheid van hun handelsactiviteit bij hun klanten willen vergroten en die op zoek zijn naar een combiformule parkeren en opladen. We spreken van ‘destination charging’, m.a.w. plaatsen waar bestuurders van elektrische auto’s komen om bijvoorbeeld te winkelen of te sporten en van de mogelijkheid te profiteren om ‘vol te tanken’”, legt Nicolas Paris, Managing Director van EDI, uit.

Concreet kunnen bedrijven die over parkeerplaatsen beschikken voor het publiek en dicht bij faciliteiten liggen (sportcentra, vrijetijdscentra, business centra enz.) een beroep doen op EDI Network voor een herlaadsysteem dat 24/7 toegankelijk is en compatibel met alle merken, en dit zonder eigen investering. Voorafgaand wordt er een audit uitgevoerd om de technische haalbaarheid te valideren alsook het potentieel van de voorgestelde plaats. De eventuele aanpassingen of elektrische conformiteit van de installatie blijven ten koste van de klant.

Golf de l’Empereur in Genappe in Waals-Brabant heeft met EDI Network de stap gezet om 6 oplaadpunten te installeren. Directeur Florent Godin zegt “blij te zijn te kunnen genieten van de volle ondersteuning van EDI Network en de kwaliteit van de installaties aanzienlijk te kunnen verbeteren ten voordele van onze klanten.

Deze nieuwe dienst maakt deel uit van de innovaties die de transitie naar elektrische mobiliteit mogelijk maken, een domein waarin EDI een leiderschapspositie bekleedt in België, in een markt die zich razendsnel ontwikkelt zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Meer informatie op https://www.edi-network.be :

EDI Network - Charging infrastructure for premium locations
Facilitate the adoption of EV by allowing EV drivers in Belgium to rapidly and efficiently charge their EVs by developing, owning and operating a network of highly reliable charging infrastructure.
www.edi-network.be

 

Over EDI:

EDI, marktleider in België, biedt een breed scala aan oplaadoplossingen, van aangesloten kabels die werken met een klassiek stopcontact tot high-end oplaadstations die de oplaadsnelheid automatisch regelen in functie van het beschikbare elektrische vermogen en de fotovoltaïsche productie op het dak. De kracht van EDI ligt in de ondersteuning van A tot Z, die het zijn klanten biedt, met ervaren teams, met veel aandacht voor de kwaliteit van de aangeboden producten en een compleet dienstenaanbod. Dat bestaat uit een gedeelde facturatie van het elektriciteitsverbruik voor bedrijfswagens, een optimalisatie in real time van de oplaadsnelheid en toegang tot een netwerk van 250.000 openbare oplaadpunten in Europa.

 

Contacts:

Jean-Marc Ponteville (FR, NL, EN) - Press & Public Relations D'Ieteren - +32 (0) 497 57 77 67 - jean-marc.ponteville@dieteren.be

Nicolas Paris (FR, EN) - Managing Director EDI - +32 (0) 499 31 85 64 - nicolas.paris@edi.be - https://www.edi.be

Steven Vansina (NL, EN, FR) - Head of Marketing & Partnerships - +32 (0) 485 67 94 55 - steven.vansina@edi.be - https://www.edi.be

Maxime Seghin (FR, EN) - Director Lab Box & EDI Network - +32 (0) 494 72 88 35 - max@lab-box.com - EDI Network - info@edi-network.be

 

EDI02-22N - EDI Network 2022-06-10 08_11.docx 119 KB EDI02-22F - EDI Network 2022-06-10 08_07.docx 119 KB EDI02-22E - EDI Network 2022-06-10 07_58.docx 119 KB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium