D'Ieteren partner van het 'Target Victory' project

D'Ieteren partner van het 'Target Victory' project

De ontwikkeling van een vlotte, duurzame en inclusieve mobiliteit voor al onze medeburgers, dat maakt deel uit van de bedrijfsmissie van D’Ieteren.

 

Met nog een jaar tot de opening van de Paralympische Spelen in Parijs benadrukt D'Ieteren opnieuw zijn inzet voor meer diversiteit in onze samenleving door als partner van het project ‘Target Victory’ samen met onze topsporters met een beperking op weg te gaan naar de vele successen die hen wachten.

Hoewel recente successen geen garantie zijn voor toekomstige medailles zien we dat de G-sport op topniveau in België al jaren in de lift zit.

Het traject dat onze atleten daarvoor moeten afleggen, is echter niet mogelijk zonder de actieve hulp van trouwe partners die hen niet alleen steunen tijdens de laatste wedstrijd, maar hen maand na maand, jaar na jaar, kilometer na kilometer begeleiden.

 

José Fernandez, Chief Marketing Officer D'Ieteren: “Zoals besloten ligt in onze CSR-verplichtingen is het belangrijk inclusieve groei te stimuleren, door op te komen voor gelijke kansen en diversiteit in elke vorm, ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd, enz., omdat het niet alleen leidt tot creativiteit en meerdere zienswijzen, maar ook bijdraagt tot innovatie. In samenwerking met het bureau Happiness Brussels hebben we een ontroerend spotje ontwikkeld dat eraan herinnert dat voor al onze atleten met een handicap, ongeacht hun sportdiscipline, de laatste honderd meter slechts het hoogtepunt zijn van een lang proces van training, moed en opoffering.
Op deze manier hoopt D'Ieteren alle partijen, zowel bedrijven als publieke partners, eraan te herinneren hoe belangrijk het is om zich in te zetten voor meer diversiteit en inclusie in onze samenleving.”

 

Target Victory is blij met de samenwerking met een partner als D'Ieteren, een bedrijf dat niet alleen vooroploopt in zijn referentiemarkt maar ook qua inzet voor de maatschappij, in het bijzonder voor mensen met een handicap. Deze samenwerking illustreert de filosofie van Target Victory: het project wordt afgestemd op wat de partner ermee wil doen, of het nu gaat om externe bewustmaking, zoals in dit geval, of interne bewustmaking, zoals bij andere partners.

 

Yves De Voeght, projectleider Target Victory: “Het Target Victory-project wil de manier waarop we naar mensen met een handicap kijken veranderen door gehandicaptensport op topniveau op de kaart te zetten. We durven te wedden dat hoe meer topsporters we hebben, hoe meer de media interesse zullen tonen voor onze sporters en hoe meer we beelden zullen zien van mensen met een handicap die geassocieerd worden met positieve, blije emoties en vooral gekoppeld worden aan prestaties, het grootste vooroordeel dat werkgevers hebben over deze groep mensen als het erom gaat hen aan te nemen.
Er is een Target Victory-project dat net als uw bedrijf is; laten we er samen aan werken.” 

 

 

 

HB-1090 - Target Victory - FINAL WEB.mp4 238 MB

 

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium