D'Ieteren Mobility Company wil de activiteiten van Porsche Centre East Flanders overnemen

D'Ieteren Mobility Company wil de activiteiten van Porsche Centre East Flanders overnemen

D'Ieteren Mobility Company, een dochteronderneming van D'Ieteren Automotive SA/NV, die actief is in de automobielsector op de as Brussel-Mechelen-Antwerpen, maar ook nationaal voor de merken Porsche, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Rimac, Maserati (alleen Antwerpen), is vergevorderde gesprekken aangegaan met de concessie Porsche Centre East Flanders ( « Carrera Motors ») in Sint-Martens-Latem met het oog op een gewenste overname van de activiteiten van deze concessie.

Carrera Motors wordt gezien als een zeer kwaliteitsvolle partner voor D'Ieteren dankzij haar professionalisme en haar scherp gevoel voor klantenrelaties. Als Porsche-liefhebber in hart en nieren richtte Philippe De Craene Carrera Motors op toen het merk Porsche nog in de kinderschoenen stond. Als gepassioneerd specialist is hij nu erkend voor het hele Porsche gamma en voor de “classic”.

De overname kan pas plaatsvinden na analyse en goedkeuring door de Belgische mededingingsautoriteit, aan wie wij het dossier hebben voorgelegd. Philippe De Craene blijft eigenaar en gedelegeerd bestuurder van Porsche Centre East Flanders gedurende deze periode en tot en met de goedkeuring van de mededingingsautoriteit.

 

D'Ieteren Mobility Company, vroeger bekend als SOPADIS van D'Ieteren Automotive SA/NV, is actief in de automobielsector op de as Brussel-Mechelen-Antwerpen en ook op nationaal niveau met betrekking tot de luxemerken van de groep.

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium