D'Ieteren Mobility Company neemt de activiteiten van de Jennes Groep over. Een overname die aansluit bij de continuïteit

D'Ieteren Mobility Company neemt de activiteiten van de Jennes Groep over. Een overname die aansluit bij de continuïteit

 

D'Ieteren Mobility Company, een dochteronderneming van D'Ieteren Automotive die actief is in de automobielsector op de as Brussel-Mechelen-Antwerpen, heeft zopas de overname van de concessies Volkswagen, Volkswagen Commercial, SEAT, Cupra, SKODA en Audi in Boortmeerbeek, Machelen, Leefdaal en Aarschot van de familie Jennes afgerond. De overname van het carrosseriebedrijf in Kampenhout is eveneens gepland voor de tweede helft van het jaar.

Deze overname van deze vestigingen en de werknemers is bedoeld om de activiteiten van D'Ieteren in een van de belangrijkste regio's van het land te versterken, met name ten aanzien van onze fleet-klanten.

Dit zal ons ook toelaten nieuwe synergiën te creëren op het gebied van verkoop, van marketing, het aanbod van tweedehands auto's en dienst na verkoop.

De Jennes Group wordt erkend als een zeer kwaliteitsvolle partner van D'Ieteren dankzij zijn professionalisme en zijn sterk gevoel voor klantenrelaties.

Wij zijn het hele team dankbaar dat zij de belangen van onze merken steeds behartigd hebben en vandaag verwelkomen wij hen met veel plezier in onze organisatie.

 

 

D'Ieteren Mobility Company is de nieuwe naam van Sopadis, een dochteronderneming van D'Ieteren Automotive die actief is in de automobielsector op de as Brussel-Mechelen-Antwerpen

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium