WONDER ROBOT: een campagne op wieltjes

WONDER ROBOT: een campagne op wieltjes

10.000 "Veiligheidshesjes" voor de bewustmakingscampagne over verkeersveiligheid, geleid door Wondercar en gesteund door - Vias Institute

Wonder Robot biedt aan om vanaf oktober 10.000 veiligheidshesjes te verspreiden. Deze actie is een onderdeel van de bewustmakingscampagne die in september op sociale media en op de website van Wonder Robot begonnen is.

Zowel voor fietsers als voetgangers is een veiligheidshesje aanbevolen; het is een doeltreffend middel om veilig de weg op te gaan. Vandaar dit initiatief van Wondercar om er zo maar even 10.000 te verspreiden over het hele land.


​Niet lang nadat de kinderen weer naar school gaan, worden de dagen weer korter. Daarom stuurt Wonder Robot voor dit initiatief aan op de medewerking van ouders die ook willen dat hun kinderen goed zichtbaar blijven op de weg en zich zo veilig mogelijk door het verkeer kunnen bewegen.

« Wegens hun kleine gestalte, zijn kinderen minder zichtbaar in het verkeer en lopen ze dus meer risico. ​ Om dit te compenseren is het dragen van een veiligheidshesje zeer nuttig » volgens Benoit Godart, Woordvoerder van Vias Institute

Slechts zes ouders dienen zich in te schrijven om hesjes te ontvangen voor de hele klas, leerkracht inbegrepen.

Wonder Robot voorziet naast de hesjes ook stickers, posters en diploma's waarmee de leerlingen op een prettige manier de regels rond verkeersveiligheid kunnen leren.

“Ik heb het geluk dat ik twee uitdagende jobs heb: marketing manager en moeder van drie schattige jonge kinderen. Twee missies die onvermijdelijk en fundamenteel met elkaar verweven zijn. Ik ben altijd begaan met hun veiligheid en verkeersveiligheid vormt daarbij geen uitzondering,” stelt Géraldine Favresse.

Het is trouwens dankzij de gecombineerde opvoeding gezin-school dat het leren van goed gedrag op de weg kan bijdragen tot het verminderen van de gevaren van het verkeer en tot de optimale ontwikkeling van de ‘weggebruikertjes’.

 

Contacts:

Om Wonder Robot beter te leren kennen en meer te vernemen over de actie ‘Veiligheidshesjes’, zie www.wonderrobot.be of neem contact op met Géraldine Favresse (+32 489 33 64 99 of [email protected]).

 

Website:

Story image
Story image
Story image

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium