Taxis Verts en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest herlanceren Collecto

Taxis Verts en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest herlanceren Collecto

Op 15 mei zullen de Brusselaars opnieuw gebruik kunnen maken van de nachttaxidienst Collecto.

Na afwezigheid tijdens de Covid periode wordt deze goedkope, veilige, ecologische en gebruiksvriendelijke dienst opnieuw gelanceerd. ​

Collecto is een dienst aangeboden door Taxis Verts.

"Door de dienst Collecto opnieuw te lanceren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, neemt Taxis Verts ten volle zijn maatschappelijke rol op: elke inwoner van Brussel in staat stellen zich 's nachts makkelijk en veilig te verplaatsen tegen een uiterst voordelig tarief. Een dergelijke missie van algemeen belang, gericht op een groot publiek, maakt deel uit van het DNA van Taxis Verts", aldus Jonathan Guzy, CEO van Taxis Verts.

 

Wat is Collecto?

Collecto is een collectieve taxidienst die elke dag, ook op zondag, tussen 23.00 en 6.00 uur beschikbaar is in het hele Brusselse Gewest. Via 200 ophaalpunten aan strategische haltes van de MIVB worden de reizigers voor een vaste prijs van slechts 6 euro naar het gewenste adres gebracht.

 

Wat biedt de nieuwe toepassing?

Dankzij de spitstechnologie en de nauwkeurige geolokalisatie kan de klant het dichtstbijzijnde opstappunt in zijn buurt vinden en zijn Collecto bestellen. Betalen kan rechtstreeks via de app.

Telefonisch reserveren is ook mogelijk (02 800 36 36 ).

 

Waarom is Collecto voordelig en ecologisch?

Een individuele taxirit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kost minimaal 8 euro, waarbij de uiteindelijke prijs afhankelijk is van het aantal afgelegde kilometers. Collecto hanteert een vast tarief zonder verrassingen: € 6 per passagier.

Collecto is ook goed voor de planeet: door een taxi te delen kan iedereen zijn ecologische voetafdruk verkleinen.

 

Waarom is Collecto veilig en vriendelijk?

Reizen met meerdere personen 's avonds of 's nachts met Collecto verhoogt de veiligheid en gezelligheid. Dit met de garantie dat u veilig wordt teruggebracht naar uw bestemming. De ritten worden enkel toevertrouwd aan professionals.

 

Taxis Verts - Blog - Collecto is terug!
Op 15 mei zullen de Brusselaars opnieuw gebruik kunnen maken van de nachttaxidienst Collecto. Deze economische, veilige, ecologische en gebruiksvriendelijke dienst, die ten tijde van de Covid werd opgeschort, krijgt een nieuwe toepassing om zijn klanten te bedienen. Collecto wordt uitgebaat door Taxis Verts.
nl.taxisverts.be

 

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium