Poppy nu over heel het Brussels Gewest beschikbaar

Poppy nu over heel het Brussels Gewest beschikbaar

Poppy Mobility, een dochteronderneming van D’Ieteren Automotive, wordt de eerste aanbieder van deelauto’s die in alle 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest actief is.

De iconische vloot van 1.100 rode Poppy-auto’s is nu operationeel in de hele Belgische hoofdstad.

De groei van Poppy sinds het einde van de pandemie weerspiegelt een verandering in mobiliteitsgewoonten. «Met de opkomst van thuiswerken neemt het gebruik van privéauto’s af. Bij minder dan 13.000 kilometer per jaar is een deelwagen goedkoper en handiger», zegt Sylvain Niset, CEO van Poppy.

Om aan de groeiende vraag te voldoen, besloot de aanbieder aan het begin van de zomer zijn vloot auto’s te verdubbelen. «Dit verbetert aanzienlijk de kwaliteit van de dienst», legt Sylvain Niset uit. «Deze uitbreiding stelt ons in staat om altijd een voertuig in de buurt van alle Brusselaars aan te bieden.» Het Belgische bedrijf wordt nu de eerste die zijn dienst voor deelwagens zonder vaste staanplaatsen in alle 19 gemeenten van het Gewest uitbreidt.

Brandstof en parkeren inbegrepen

Poppy Mobility biedt deelvoertuigen die kunnen worden ontgrendeld via een mobiele app. Het systeem werkt met een tarief per minuut of per kilometer, per uur of per dag. Brandstof en parkeren zijn inbegrepen. Meer dan 10 verschillende modellen, zowel elektrisch als op benzine, zijn beschikbaar: duurzame stadsauto’s, luxe modellen en zelfs bestelwagens kunnen via de app worden gehuurd.

Het bedrijf, dat ook aanwezig is in Antwerpen, Gent, Mechelen, Leuven, Luik en op Belgische luchthavens, biedt Brusselaars die autodelen willen proberen een tegoed van 20 euro voor gebruik, met behulp van de promotiecode 100%.

Poppy_Bruxelles
Poppy_Bruxelles
Brussels 100% NL.pdf 679 KB
Jean-Marc Ponteville Press & Public Relations, D'Ieteren Automotive

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium