POPPY biedt de keuze tussen betalen per kilometer of per minuut

POPPY biedt de keuze tussen betalen per kilometer of per minuut

 

Poppy Mobility, het bedrijf van D'Ieteren Automotive dat deelmobiliteit aanbiedt, met 4000 voertuigen, geeft zijn gebruikers de keuze om per kilometer of per minuut te betalen.

Om slimmere prijzen aan te bieden, lanceerde Poppy Mobility vandaag de mogelijkheid om per kilometer te betalen voor deelwagens. De mobiliteitsoperator bood tot nu toe enkel een prijs per minuut aan, het is nu mogelijk om te kiezen om per kilometer of per minuut te betalen aan het begin van je traject.

Poppy Mobility, de grootste aanbieder van deelauto’s in België, biedt free-floating autoverhuur aan via een mobiele applicatie. Gebruikers kunnen kiezen voor een pas van 1 uur tot 14 dagen, betaling per minuut of nu ook per kilometer.

Een goed doordacht tarief, vanaf € 0,95/km, dat de stress van de bestuurders van Poppy vermindert en dus de algemene verkeersveiligheid verbetert en meer zekerheid over het te betalen eindbedrag biedt.

Volgens Pierre de Schaetzen, CMO van Poppy, " Prijs per kilometer betekent dat je rustiger kan rijden tijdens de spits, zonder je zorgen te moeten maken over onnodig betalen als je in de file staat".

Voordelig onder de 25 km/u. Volgens de operator van de rode deelwagens is het voordeliger om vanaf een gemiddelde snelheid van 25 km/u te kiezen om te betalen per minuut.

De Schaetzen: "De afgelopen maanden hebben we dit aanbod getest met een deel van onze gebruikers. We zien dat de prijs per minuut nog steeds het meest gebruikte tarief is, omdat het voor de meeste ritten goedkoper is. Maar in sommige gevallen, zoals bij korte ritten waar veel verkeer te verwachten is, wordt de prijs per kilometer voor de gebruikers rendabel.”

 

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium