Mbrella is verkozen tot HR startup van het jaar

Mbrella is verkozen tot HR startup van het jaar

Mbrella, het HR-platform dat flexibele en duurzame mobiliteitsoplossingen aanbiedt, is verkozen tot "HR Tech Startup of the Year". Deze prestigieuze prijs werd tijdens het HRTECH-gala in de Handelsbeurs in Antwerpen uitgereikt en is de beloning voor een jaar dat werd door sterke groei en nieuwe projecten gekenmerkt.

  • Mbrella wint de HRTECH Startup of the Year award op het gala georganiseerd door HRMagazine en startups.be
  • Het platform Mbrella helpt werkgevers hun ecologische voetafdruk te verkleinen en hun attractiviteit te vergroten door werknemers duurzame mobiliteitsvoordelen aan te bieden
  • In 2022 maakt het bedrijf een sterke groei door met een vervijfvoudiging van de omzet
  • Mbrella kondigt de lancering van nieuwe partnerships en een innovatieve betaalkaart aan

 

Werkgevers staan momenteel voor tal van uitdagingen: kilmaatbewustzijn, the war for talent, inflatie, enz. De in 2021 opgerichte startup Mbrella heeft een platform ontwikkeld welke werkgevers helpt hun ecologische voetafdruk te verkleinen en zichzelf aantrekkelijker te maken door werknemers duurzame mobiliteitsvoordelen aan te bieden.

Na verschillende sociale secretariaten te hebben overtuigd om het product te verdelen, alsook een grote bank als klant te mogen verwelkomen, die het platform gebruikt voor haar 7.000 werknemers, maakt de startup een sterke groei door in 2022. Hierdoor werd een vervijfvoudiging van de omzet gerealiseerd. "De belangstelling voor flexibele mobiliteit is tijdens de gezondheidscrisis vertienvoudigd en ook het mobiliteitsbudget wint sterk aan populariteit bij werknemers", zegt Amaury Gerard, CEO en medeoprichter van Mbrella.

 

Mbrella, HR startup van het jaar

Als kroon op dit geweldige jaar werd Mbrella ​ voor de "HRTECH Startup of the Year" award genomineerd. Deze prijs werd ​ op de HRTECH-avond, het jaarlijkse gala voor HR-technologie dat plaatsvond op woensdag 5 oktober in de Handelsbeurs in Antwerpen uitgereikt. Niet minder dan 10 startups werden genomineerd na publieksstemmen en een jury van deskundigen uit de sector.

Voor het oog van 400 deelnemers en uit handen van Jurgen Ingels, voorzitter van de jury en Managing Partner van Smartfin, ontving Mbrella haar prijs, als opvolger van Techwolf. "Het is absoluut fantastisch om erkenning te krijgen van onze sector", aldus Audrey Stampaert, Head of Growth en medeoprichter van Mbrella, alvorens toe te voegen: "De jury vertelde dat de zeer positieve feedback van onze klanten over ons platform en onze service het verschil maakte. En dat is uiteindelijk het enige wat telt.”

 

Meer projecten in 2022: nieuwe partnerships en betaalkaart

Het jaar 2022 is nog niet voorbij en er staan al nieuwe projecten in de startblokken voor de startup. Na ontvangst van de prijs kondigt Mbrella de lancering van een nieuwe innovatieve betaalkaart aan. De dienst, Mbrella Pay genaamd, is een ogenschijnlijk gewone creditcard die alleen voor mobiliteitsaankopen kan worden gebruikt. Dit betekent dat HR-managers geen werklast meer hebben bij het terugbetalen van mobiliteitskosten, zoals tickets op het openbaar vervoer.

"Mbrella Pay werkt naadloos op de achtergrond en vereist vrijwel geen administratie. Het is een eenvoudige tool die het leven van werknemers en werkgevers makkelijker maakt voor al hun mobiliteitskosten", legt Quinten Vandermeulen, Head of Product en medeoprichter, uit.

Bedrijven kunnen zich inschrijven op een wachtlijst om deel te nemen aan de publieke uitrol van Mbrella Pay dit najaar.

Mbrella wil bruggen bouwen tussen de HR- en mobiliteitswereld. Zo zijn ze van plan hun relatie met de HR-sector te verdiepen door in de komende weken nieuwe strategische partnerships aan te kondigen. "We willen duurzame mobiliteit toegankelijk maken voor elke werknemer. Sterke banden met HR-partners zijn essentieel om dit doel te bereiken, dankzij hun reputatie en klantenbestand," besluit Amaury Gerard.

 

 

Over Mbrella:

Mbrella is een HR-platform gericht op het aanbieden van flexibele mobiliteitsplannen voor werknemers. Het platform centraliseert alle mobiliteitsoplossingen en zorgt voor een automatische en correcte loonverwerking, zonder administratieve rompslomp voor de HR-verantwoordelijke.

 

 

Perscontact NL: ​ Audrey Stampaert - Head of Growth & Co-founder - [email protected] ​ - 0475 51 27 63

Contact Presse FR: ​ ​ Amaury Gerard - ​ CEO & Co-founder - [email protected] ​ - 0477 96 65 06

 

Mbrella - Het HR-platform om flexibele mobiliteit te beheren
Creëer een gepersonaliseerd mobiliteitsplan voor elke werknemer. Beheer je abonnementen op het openbaar vervoer, woon-werkverkeervergoedingen en mobiliteitsbudgetten in één enkele tool. Geen HR rompslomp
nl.mbrella.eu
20221007-Mbrella-Press Release-NL.pdf 142 KB 20221007-Mbrella-Press_Release-FR.pdf 155 KB
Mbrella startup of the year 2022 HRTECH Gala 2022
Mbrella startup of the year 2022 HRTECH Gala 2022
Mbrella startup of the year 2022 HRTECH Gala 2022
Mbrella startup of the year 2022 HRTECH Gala 2022

 

Mbrella stratup of the year HRTECH Gala 2022
Mbrella stratup of the year HRTECH Gala 2022

 

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium