Lucien tekent present op het mobiliteitssalon van D’Ieteren in Paleis 11

Lucien tekent present op het mobiliteitssalon van D’Ieteren in Paleis 11

 

Brussel - Het is even geleden, maar met Lucien is de fiets weer aanwezig op de Brussels Motorshow 2023. Voor de gelegenheid doopt D’Ieteren Paleis 11 om tot mobiliteitspaleis. Naast de automerken verdeeld door D’Ieteren, ontdek je er ook alle mobiliteitsoplossingen die bestaan binnen de groep, zoals Joule, EDI, Microlino, Poppy en andere. Samen met de fietsleasing van Joule zet Lucien de tweewieler als duurzame transportoplossing in de kijker.

Op de stand van meer dan 100m² maak je kennis met een breed gamma van fietsen en tal van merken. MTB, stads-&racefietsen, maar ook speedpedelecs, cargobikes en longtails ontdek je straks in Paleis 11.

 

Exclusief voor deze beurs trouwens een aantal Belgische primeurs:

  • De 1.000.000ste Brompton! Dat kan tellen. Deze handige plooifiets is dé referentie wat betreft gecombineerde mobiliteitsoplossing
  • STROMER ST7 Alinghi Red Bull Racing Team Edition. Stromer staat synoniem voor high end speedpedelecs
  • De nieuwe Multitinker van Riese &Müller. Noem Riese&Müller gerust in één adem met urban mobilty

Naast fietsen maak je op het mobiliteitssalon ook kennis met het nieuwe Lucien Business, dat staat voor:

  • een persoonlijke en professionele aanpak door onze B2B experts
  • een duurzamere, flexibelere, gezondere, goedkopere en bovenal fijnere manier van transport voor werkgever en werknemer
  • de juiste service en financiële aanpak op maat van je onderneming
  • ontzorging van A tot Z op weg naar je fietsmobiliteitsplan

And last but not least zet Lucien z’n ambitie om iedereen op de fiets te krijgen kracht bij door ter gelegenheid van de Brussels Motorshow in samenwerking met Volkswagen D’Ieteren Finance 0% JKP financieringsvoorwaarden aan te bieden op alle stockfietsen. En die stock is uitgebreid, zodat iedereen snel de fiets op kan.

 

Tot binnenkort in Paleis 11.

Persbericht mobiliteitssalon.docx 46 KB Communique de presse salon_mobilite_FR.docx 51 KB

 

 

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium