De eerste editie van het "Salon du Taxi " vindt plaats op 19 en 20 september en wordt gesponsord door TaxisVerts en D’Ieteren Auto.

De eerste editie van het "Salon du Taxi " vindt plaats op 19 en 20 september en wordt gesponsord door TaxisVerts en D’Ieteren Auto.

Het doel van het Salon du Taxi is de belangrijkste spelers uit de taxisector samenbrengen om hun vernieuwende, efficiënte en milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen onder de aandacht te brengen en tegelijkertijd, in samenwerking met Actiris, mensen warm te maken voor deze unieke sector.

Als marktleider met meer dan 1.000 actieve chauffeurs en meer dan 1,5 miljoen ritten per jaar (waarvan 100.000 voor mensen met een beperkte mobiliteit), wil TaxisVerts een essentiële rol spelen. "Met het oog op de uitdagingen van vandaag faciliteert Taxis Verts de mobiliteitsoplossingen die erop gericht zijn de koolstofvoetafdruk van onze verplaatsingen te verminderen door te kiezen voor emissievrije voertuigen en ultrasnelle oplaadpunten tegen concurrentiële prijzen”, verklaart Jonathan Guzy, CEO van Taxis Verts.

“Dat het automerk CUPRA vanaf september 40 volledige elektische modellen (CUPRA Born) ter beschikking stelt van Taxis Verts-bestuurders, kadert volledig in de missie die Taxis Verts voor ogen heeft: steden naar een duurzame en naadloze toekomst brengen door betrouwbare en personaliseerbare mobiliteitsoplossingen binnen handbereik te stellen”, verduidelijkt Jonathan Guzy nog.

Wij nodigen u uit om op 19 en 20 september kennis te komen maken met de sector aan de Maliestaat 50 in Elsene. ​ Toegang is gratis op uitnodiging: https://bit.ly/salon-taxi

Salon du taxi_NL (1p).pdf 128 KB Salon du taxi_NL.docx 59 KB
Jean-Marc Ponteville Press & Public Relations, D'Ieteren Automotive

 

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium