D’Ieteren commercialiseert Microlino nu ook in Frankrijk

D’Ieteren commercialiseert Microlino nu ook in Frankrijk

Voor het dagelijkse pendelverkeer had men tot voor kort keuze tussen de auto en het openbaar vervoer, maar de jongste jaren is dit gegeven ingrijpend gewijzigd met een toegenomen complexiteit tot gevolg.

Kortom, het is misschien wel het juiste moment voor een nieuwe mobiliteitsoplossing in en om de stad. En laat dat nu net de doelstelling zijn van MICROLINO dat deze zomer in Frankrijk op de markt komt.

MICROLINO combineert immers de voordelen van zachte mobiliteit met die van een elektrische auto die over voldoende autonomie beschikt om de dagelijkse afstanden te overbruggen, maar die dankzij zijn formaat makkelijk te parkeren is in onze steeds meer verzadigde stadscentra.

Microlino in Frankrijk 11 juli_NL.docx 129 KB Microlino in Frankrijk 11 juli_NL (6p).pdf 237 KB
Dirk Steyvers
Dirk Steyvers Mobility PR, D'Ieteren

 

 

Over D'Ieteren Automotive NV/SA

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

 

D'Ieteren Group:

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.

Meer informatie over de Groep D'Ieteren: https://www.dieterengroup.com/...

 

D'Ieteren:

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al meer dan 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive: https://www.dieteren.be/nl/

 

 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy

 

D'Ieteren Automotive NV/SA
Rue du Mail 50
1050 Brussels
Belgium